Japoniškų automobilių klubas - Acura, Daihatsu, Honda, Infiniti, Isuzu, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota

„Subaru Impreza Design Concept“ – siurprizas, kurio mes nesitikėjome

Mes šiek tiek nusivylėme „Subaru“. Los Andželo automobilių parodoje mes, kaip ir milijonai kitų automobilių mėgėjų, tikėjomės išvysti „Toyota“ ir „Subaru“ bendro darbo rezultatus – „Toyobaru“ kupė. Bet…

Vietoje kupė „Subaru“ parodoje pristatė „Impreza Design Concept“. Tai ketverių durų kupė silueto sedanas, kuris pristato naują „Subaru“ dizaino kryptį. Japonai ją vadina užtikrinto judėjimo dizaino kalba.

Nesupraskite mūsų neteisingai, mes džiaugiamės matydami užuominas į ateities „Subaru“ modelius. Džiaugiamės ir tuo, kad kitos kartos „Impreza“ bus tikrai išvaizdžios formos sedanas.

Tačiau tai viso labo koncepcinias automobilis, kurio artimiausioje ateityje tikrai nepamatysime gatvėse ir neturėsime progos išbandyti kelyje.

Į šį koncepcinį automobilį japonai sukrovė visą savo išmintį. Naujos kartos 2 litrų boxer tipo benzininį variklį, kuris sujungtas su naujos konstrukcijos automatine kintamo perdavimo CVT pavarų dėže. Beje, „Subaru“ primena, kad naujos konstrukcijos variklį, tik kiek didesnės kubatūros, montuos į kitų metų „Forester“ SUV.

Jums patinka šis? Spauskite patinka.

Įrašykite komentarą